Quiz 25

Hitboulevard prolongeert titel bij 25ste Pop in de Kop.

Den Helder – De titel van de vijfentwintigste editie van de Helderse muziekquiz Pop in de Kop is zondag gewonnen door het team Hitboulevard (Peter de Jong, Patrick Aggenbach). Voor de beslissing was een shoot out vraag nodig, daar de winnaars aanvankelijk gelijk eindigden met het team Renegade Gene Vow (Flo de Haan, Loes Schat & Cynthia van den Heuvel).Team TPF (Frans Greidanus, Paolo Bona & Jans Baas) eindigde verdienstelijk als derde.

De Helderse muziekquiz telde zondag 40 deelnemende teams, met deelnemers die vanuit het hele land. De quiz werd muzikaal ondersteund door de Helderse formatie “the Battle of John” . Deze namen tevens de “live” intro ronde voor hun rekening wat zeer gewaardeerd door de deelnemers.

Met nog een vraag te gaan was de finale nog niet beslist, tot tweemaal toe moest er een benaderingsvraag worden gesteld. “Het is een nacht” van Guus Meeuwis, gaf de doorslag. Hitboulevard wist als beste op welke datum dit een hit was. De Schaamteloos Laatste Award ging dit keer naar team “Achter af weten we het ook niet”. Ook zij prolongeerde hun “titel”.

Pop in de Kop is mede mogelijk dankzij de vele sponsors die belangeloos prijzen beschikbaar hebben gesteld. Dit keer waren de sponsors Lust for life Magazine, Studio 62, Autoservice Verhaart, VanEis Fotografie, EPS Productions, Schouwburg de Kampanje, uitgeverij Nieuw Amsterdam & uitgeverij Nijgh van Ditmar.

20150531-Pidk25-Winnaars-Hitboulevard-logo

 

Bekijk hier de volledige uitslag. 

Later meer nieuws en foto’s.